Terug naar Maria de Lourdes Bericht schrijven
Bericht 38 t/m 57 van 77
Naam Ad Broos.
Datum 21-01-2007 15:19:50

Hallo Hans, Jeannette, Toos en de onverzettelijke Henk,

De website van de Stichting Maria de Lourdes krijgt steeds meer pracht en praal en kwaliteit.
Henk, had ik maar een paar talenten van jou.
Geweldig.

Muchas gracias!!!

Ad

Naam sandra van dam
Datum 18-01-2007 15:53:30

hallo ik ben sandra van dam wat hebben jullie een mooie site gemaakt over maria. ik kon maria ook heel goed heb een videoband waar ik samen met haar 2 nummers van haar sing ik heb de laatste jaren niet zoveel tijd meer aan die dingen besteed maar ben haar nog nooit vergeten ik heb inmidels zelf 2 kinderen ik heb heel veel van maria een hele verzameling die ik mijn hele leven zal bewaren ik ken carolina ook wel en is al een tijd geleden dat ik haar heb gezien. ik weet eigelijks niet zo goed wat ik alemaal moet zeggen jullie mogen contact met mij opnemen groetjes sandra van dam.

Naam Jacqueline
Datum 05-01-2007 15:33:13

Ik wens iedereen een heel gelukkig en gezond nieuw jaar en hoop dat het een fantastisch jaar voor jullie mag worden met veel optredens voor jou Caroline!!!

Naam Fernando Camacho
Datum 28-12-2006 07:38:55

I will never forget the day I say Maria de Lourdes on TV, singing "Lindo Michoacan" and Juan Colorado. I was born in the state of Michoacan, Mexico, and it made me feel very proud of my home state and my music.

THANK YOU MARIA DE LOURDES!

Naam Jacqueline
Datum 22-12-2006 16:08:16

BESTE HANS, JEANETTE, TOOS EN CAROLINE, IK WENS JULLIE PRETTIGE FEESTDAGEN EN DAT 2007 EEN FANTASTISCH JAAR VOOR JULLIE MAG ZIJN!!! GROETJES JACQUELINE

Naam Jacqueline
Datum 08-12-2006 16:39:55

Je hebt gelijk Ad, het was inderdaad schitterend!! Het is jammer dat Caroline zo weinig te zien is, want ze zingt erg mooi. Een tante van mij is ook al weg van haar muziek. Afgelopen dinsdag was ik bij een nicht van mij en heb de CD meegenomen van Caroline om het daar te draaien, en zij vond het ook geweldig. Ga zo door Caroline!! De een na laatste CD van je, is ook helemaal TOP, erg mooi met die duetten erop!! Groetjes van Jacqueline

Naam Ad Broos
Datum 08-12-2006 13:45:24

Carolina, Los Tarscos, Hans, Jeannette en Toos,
19 november 2007!!!
Jullie hebben het weer gefikst. Wat was het weer een schitterend optreden en wat had ik er de pest in, dat ik naar huis moest!
Dit was weer genieten, wat je maar een paar keer per jaar meemaakt. Van de bovenste plank!!!
Muchas Gracias.
ADios

Naam Jacqueline
Datum 22-11-2006 16:26:01

Ik heb ook afgelopen zondag erg genoten van het optreden van Carolina de Hollanda. Het was fantastisch!!! Heerlijk die mexicaanse muziek, je hebt meteen het idee alsof je in Mexico beland bent. Als je er niet bij was, heb je echt wat gemist hoor!!

Dank je wel Caroline voor het mooie optreden en voor de gezellige avond na afloop!!

Liefs van Jacqueline

Naam Joyce
Datum 20-11-2006 20:49:08

Beste Caroline (en Tarascos),Hans,Toos en Jeanette,

Ik heb erg genoten van het optreden van afgelopen zondag in La Bonbonniere.

Wat lijkt mij het heerlijk om zo goed te kunnen zingen,mensen blij te kunnen maken, mensen te ontroeren,begeleid te worden door knappe Mariachi's en ,ook niet verkeerd, te kunnen optreden voor een volle bak.

Kortom,het was de 19de een zeer geslaagde middag EN avond!

Jacqueline,jij bedankt voor de tip!

Groeten van Joyce
(Uit Amsterdam)

Naam Jacqueline
Datum 10-11-2006 16:36:45

Ik ga op zondag 19 november gezellig naar het optreden van Carolina de Hollanda met een vriendin van me. Heb er erg veel zin in, want ik vind het mooie muziek!!! Hoop dat er ook cd's te koop zijn dan!!

Naam Leon Limpens
Datum 10-08-2006 15:34:54

Wat hebben wij weer genoten van het Concert aan het Bassin van Zaterdag j.l.

ik had wat vrienden mee genomen,van wie er een aantal niet zo bekend was met Carolina de Holanda,maar ook zij waren onder de indruk van wat ze gezien en gehoord hebben die avond.

de nieuwe CD Con Amor Eterno is heerlijk om naar te luisteren.
wat was het druk,en een heel leuk publiek.
dus van harte bedankt,voor deze avond aan de stichting Maria de Lourdes die het (als ik goed geinformeerd ben)weer voor elkaar kreeg dit concert te laten plaats vinden.
en natuurlijk aan de Artiesten,en het geweldige orkest.
ik wens jullie dan ook veel succes voor de toekomst.
groetjes aan allemaal(ook aan jou Toos)
Leon Limpens

Naam Ad Broos
Datum 26-07-2006 13:45:47

Hallo Carolina,
Ik heb dit keer even gewacht om een reactie te geven over je optreden op 16 juli jl in Harlingen op de Zeesleper "de Holland". Even alles laten bezinken.
Het was weer fantastisch!!! Schitterend met al die schepen van de bruine zeilvaart en jachten die langs kwamen varen. Het gaf een bijzonder cachet aan het geheel.
Je bent een begrip geworden in Harlingen.
Waar ik ook kom, iedereen moet even zijn of haar verhaal kwijt.
Men kijkt nu al uit naar de Visserijdagen in Harlingen in 2007 in de hoop je daar opnieuw te mogen begroeten en te beluisteren samen met je Mariachi Los Tarascos!!!
Ik zie en hoor je in ieder geval op 5 augustus in Maastricht.
Gracias!!!!
Ad

Naam Hans Biersteker
Datum 23-07-2006 20:31:33

Prachtige website.

Door het virtuoze concert van Carolina de Holanda en Los Tarascos op onze Zeesleepboot Holland in Harlingen en mail van Uw stichting kwam ik op Uw website. Zeer veel info en prachtige foto's.
'k Hoop de Mexicaanse muziek nog vaker bij ons aan boord te kunnen beluisteren.
Mvg . Hans

Naam provincietv.nl
Datum 19-07-2006 23:10:30

Nu op www,provincietv.nl video van Corolina de Holanda Gratis te zien voor info tv@provincietv.nl

Naam Carlos Alberto DÃ...
Datum 26-06-2006 02:30:30

En el 2002 por coincidencia escuche en la radio "La espiga", que por mi poco conocimiento pense que la interpretaba Lola Beltrán, busqué por mucho tiempo esa canción, hasta que compré un CD que contiene esa canción, solamente que era una colección donde cantaba Lola Beltrán/María de Lourdes, mi sorpresa fue enorme al saber que esa voz tan hermosa pertenecía a María de Lourdes.

Hace un año compré una colección de María de Lourdes que costa de 84 canciones.

Las escucho y trato de imitar el sentimiento que ella le pone.

Una voz maravillosa.
Una Mujer excepcional

Naam maria de lourdes
Datum 18-06-2006 22:50:31

Hola!acabo de encontrar esta pagina,mientras buscaba por internet informacion sobre de donde proviene mi nombre!!!Y me he emocionado al conocer la existencia de una mujer llamada igual que yo,que fue segun he leido la mejor voz de mexico,ahora mismo voy a buscar canciones suyas para escucharlas y aprender un poco mas sobre mi tocaya!un saludo desde las islas baleares!

Naam Felipe
Datum 28-05-2006 11:55:03

Que voz tan privilegiada la de María de Lourdes, me encanta la manera en que canta Ay Arandas! y Las alteñitas.
Lástima que aqui en México sea tan difícil encontrar su discografía.
Si alguien sabe en que lugar puedo adquirir sus discos aquí en México les agradeceré el que se comunique conmigo.

Naam Lucia Ramirez
Datum 16-04-2006 21:25:51

Queridos amigos,

Estamos tristes porque se va Carolina. Espero le den todo el cariño y el apoyo que han mostrado con sus amigos de Mexico. Agradecemos su cariño por nuestra musica, nuestras costumbres y nuestra Embajadora que fue quien nos unio, para ejemplo su amistad y su promocion de sus canciones, que me encanta oirla en labios de ustedes.
Los recuerdo con mucho cariño y admiracion,
su amiga Lucia Ramirez

Naam Riekie Bloemendal
Datum 22-03-2006 14:54:29

vanmorgen de dvd van Maria de Lourdes ontvangen en ik kan maar één ding zeggen het is genieten ,hoewel de kwaliteit soms te wensen overlaat hebben wij genoten
groetjes Riekie

Naam Miriam Slangen
Datum 21-01-2006 23:04:48

Zaterdag 14 januari zijn we (mijn moeder en ik) naar Harlingen gegaan, speciaal voor Carolina de Holanda. We hadden haar namelijk samen met Borderline zien optreden tijdens het WMC in Kerkrade en waren meteen helemaal weg van haar. Ze heeft een prachtige stem en zingt hele mooie liedjes. Dat is een reis naar Friesland meer dan waard. We hopen dat ze weer snel in Nederland zal optreden. Dan proberen we zeker weer van de partij te zijn. We willen haar bedanken voor het mooie concert en wensen haar veel warmte in Mexico. Hopelijk tot gauw.

Groetjes van Miriam en ook de groetjes van mijn mam, Lea.

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende